izmenjivac toplote ID-14

4,47 (15 recenzija)
Init
5.940 RSD
PDV uklj.
Dodaj u korpu
  • Brend: Termorad
  • Zemlja proizvodnje: Srbija
  • Težina: 0,576 kg
  • Snaga grejača: 2000 W
  • Tezina u kg: 0.576 kg
Ugradnjom izmenjivača toplote možete na najjednostavniji način Vaš postojeći bojler priključiti na solarni ili sistem centralnog grejanja, čime ćete uz ... više
Konsultacije

Imate pitanje oko proizvoda ili kupovine?

Možete nas kontaktirati putem telefona na 060 5243 809, na isti broj putem Vibera ili preko Facebook poruka.

Init
5.940 RSD
PDV uklj.
Dostava: 442 RSD
Dostava za 48 sati
maestro
mastercard
DinaCard
Visa
American Express

Opis

Ugradnjom izmenjivača toplote možete na najjednostavniji način Vaš postojeći bojler priključiti na solarni ili sistem centralnog grejanja, čime ćete uz vrlo mala novčana ulaganja postići znatne uštede u potrošnji električne energije.

Potrebno je samo da umesto grejača postavite izmenjivač toplote ID-14 koji pored cevnog izmenjivača sadrži i električni grejač, što znači da možete birati način zagrevanja vode u bojleru. Izmenjivač toplote ID-14 poseduje bakarni cevni izmenjivač i električni grejač. Kako bi ugradnja izmenjivača ID-14 bila moguća, neophodno je da otvor na dnu kazana Vašeg bojlera bude elipsastog oblika.

Izmenjivač toplote ID-14 se montira u klasične bojlere sa elipsastom flanšnom umesto klasičnog elektro grejača. Preko dva izvoda koji ostaju van bojlera povezuje se na sistem grejanja i preko bakarne spirale zagreva sanitarnu vodu u bojleru. U sebi sadrži i elektro grejač snage 2kW za periode kada grejanje nije uključeno.

Može se koristiti i u solarnom sistemu da zagreje određenu količinu vode u klasičnim bojlerima nezavisno da li postoji solarni bojler.

Tehničke specifikacije

Šifra proizvoda 16200017
Težina 0,576 kg
Snaga grejača 2000 W
Brend Termorad
Zemlja proizvodnje Srbija
Tezina u kg 0.576 kg
Priključak 1/2 cola
Kategorija Bojleri/Rezervni delovi za bojlere
Lomljivo NE
Rok dostave do 48 sati
Iznos dostave 00 RSD, 399
Proizvodjac Termorad group DOO